Merkezefendi Belediyesi’nden Öğrencilere Burs

Merkezefendi Belediyesi’nden Öğrencilere Burs

Merkezefendi Belediye Meclisi tarafından alınan kararla, ilçede ortaokul ve lise öğrenimi gören 2 bin öğrenciye aylık 75 TL öğrenim yardımı yapılacak.

A+A-

Denizli'nin Merkezefendi Belediyesi, ilçedeki 2 bin öğrenciye burs verecek. Merkezefendi Belediye Meclisi tarafından alınan karar neticesinde Merkezefendi ilçesi sınırlarındaki ortaokul ve lise öğrencilerine aylık 75 TL öğrenim yardımı yapılacak. Başvurular 1-30 Eylül tarihleri arasında alınacak. Öğrenim yardımı için başvurular Merkezefendi Belediyesi’nin internet sitesi www.merkezefendi.bel.tr üzerinden ve belediyeden yapılabilecek. Öğrenim yardımından ortaokul ve lise öğrenimi gören 2 bin öğrenci yararlanacak.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NDAN ÖĞRENCİLERE ÇAĞRI

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, başvuruların 1 Eylül-30 Eylül tarihleri arasında alınacağını söyledi. Öğrencilere de başvurular için çağrı da bulunan Başkan Subaşıoğlu, “2015-2016 eğitim ve öğretim yılında toplam 2 bin öğrencimize ortaokulu ve liseyi kapsayan aylık 75 TL öğrenim yardımını Ağustos ayındaki meclis kararı olarak almıştık. Müracaatları da 1 Eylül-30 Eylül arasında alacağız. İhtiyaç sahibi olan öğrencilerimizi belediyeye müracaat etmeleri noktasında çağrıda bulunuyorum. Hayırlı olsun. Merkezefendi Belediyesi sosyal belediyecilik alanında da yoluna devam ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.