Merkezefendi Belediyesi'nin 2019 Bütçesi Belli Oldu

Merkezefendi Belediyesi'nin 2019 Bütçesi Belli Oldu

Merkezefendi Belediye Meclisi tarafından gerçekleştirilen toplantı kapsamınad 2019 senesinin bütçesi oylamaya sunularak kabul edildi.

A+A-

Merkezefendi Belediye Meclisi'nin Ekim ayına yönelik 2'nci birleşimi kapsamında 2019 senesinin bütçesine onay verildi. Bu doğrultuda, belediye meclisi tarafından alınan karar ile Merkezefendi Belediyesi'nin bütçesinin 195 milyon TL olduğu belirtildi.

 

Merkezefendi Belediye Meclisi'nin Ekim ayına yönelik 2'nci birleşiminin gündeminde olan bütçe görüşmeleri sonlanırken, bu kapsamda 2019 senesinin bütçeside netlik kazandı. Alınan karar sonucunda, Merkezefendi Belediyesi'nin bütçesi 195 milyon TL olarak oylamaya alınırken, oylama sonucu olumlu çıktı. Çıkan karardan sonra AK Partili, CHP'li ve MHP'li meclis üyeleri söz alıp düşüncelerini aktararak, temennilerini sundu.

Borçlanma Öngörülmüyor

2019 senesi bütçesi adına herhangi bir borçlanma öngörülmediğinden bahseden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yeni projeler ve yatırımların tümüyle öz kaynaklardan finanse edileceğini dile getirerek, bütçenin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.