Merkezefendi’de Feci Kaza

Merkezefendi’de Feci Kaza

Denizli ilinin Merkezefendi İlçesinde 29 Ekim Bulvarı üzerinde bir trafik kazası meydana geldiği ifade edildi.

A+A-

Yaklaşık bir saat önce Merkezefendi ilçesinde meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı. Edinilen bilgilere göre, Merkezefendi İlçesi 29 Ekim Bulvarı üstünde, seyir halinde olan bir ara. Diğerine girdi. Kazaya siyah renkli bir araç ve beyaz renkli bir şahin’in karıştığı gözlendi. Siyah renkli olan otomobilin şoförü, direksiyonun kontrolünü yitirince, Şahin model otomobile yan taraftan girdi.

Yetkililerin verdiği bilgilere göre çarpışmanın da etkisiyle sürücü otomobilin içerisinde sıkıştı. Feci kazaya ilk müdahale çevrede bulunan vatandaşlar tarafından yapıldı. Vatandaşlar acil bir şekilde, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber ettiler. İhbarın alınması ile olay yerine Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, polis ve sağlık birimleri geldi.

Sıkışanlara İtfaiye müdahale Etti

Olay yerine gelmiş olan itfaiye ekipleri, sürücüyü sıkışmış olduğu yerden kurtardılar ve  diğer yaralı ile beraber sağlık ekiplerine teslim ettiler. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından yaralılar ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattığı dile getirildi.

Kazayı gören vatandaşlar siyah aracı hızlı geldiğini ve beyaz araca kontrolünü kaybederek girdiğini ve kendilerinin hemen müdahale edip gerekli birimleri olay yerine çağırdıklarını ve kaza sonucunda ölüm olmamasının tek sevindirici şey olduğunu dile getirdiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.