Merkezefendi’de Her Çocuk Uçurtma Uçuracak

Merkezefendi’de Her Çocuk Uçurtma Uçuracak

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından ilçedeki her çocuğa uçurtma hediye ediliyor. Başkan Subaşıoğlu çocuklara uçurtma hediye ettikten sonra uçurtmaların kurulumunu da kendisi yapıyor. Geleneksel kültürün önemli olduğuna dikkat çeke

A+A-

Unutulmaya yüz tutmuş oyunları tekrar gündeme getirmek için gereken tüm desteği veren Merkezefendi Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında önemli bir yere sahip olan ‘Merkezefendi’de mutlu çocuklar’ projesi devam ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçe sınırlarında gerçekleştirdiği ziyaretlerde karşılaştığı çocuklara uçurtma hediye ediyor. Çocukların uçurtma uçurma mutluluklarına ortak olan Başkan Subaşıoğlu, kurulumunu da kendisi yapıyor.

Geleneksel kültürün önemli olduğuna dikkat çeken Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bu yaz gittiğimiz her yerde çocuklarımızı uçurtmayla buluşturuyoruz. Geleneksel kültürümüz çok önemli. Uçurtma biraz unutulmuş bir oyuncaktı. Biz bu oyuncakların çocuklarımızın gündemine tekrar gelmesini istiyoruz” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ TÜM GÜNÜ BİLGİSAYAR BAŞINDA GEÇİRİYOR”

Başkan Subaşıoğlu, çocukların tüm günlerine bilgisayar başında geçirdiklerini ifade ederek, geleneksel oyunların unutulmaya yüz tuttuğunu hatırlattı. Çocukların geleneksel oyunlarla meşgul olmalarını istediklerini söyleyen Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi olarak geleneksel oyunları desteklediklerini vurguladı. Başkan Subaşıoğlu, “Çocuklarımız sabahtan akşama kadar bilgisayar başında oturuyor. Biz çocuklarımızın geleneksel oyun ve oyuncaklarla da meşgul olmalarını istiyoruz. İşte bunun içinde Merkezefendi Belediyesi olarak Merkezefendi’ de mutlu çocuklar kategorisinde bu yaz tüm çocuklarımıza uçurtma dağıtıyoruz. Çocuklarımızda buna ilgi gösteriyor. Bizde bu hediyeyi çocuklarımıza vermekten dolayı çok mutluyuz. Merkezefendi Belediyesi olarak geleneksel oyunlarımızı destekliyoruz” diye konuştu.

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

Merkezefendili çocuklarda kendilerine hediye edilen uçurtmalardan dolayı oldukça memnun olduklarını ifade ediyor. Merkezefendi Belediyesi’nin uçurtmalarını uçuran çocuklar Başkan Subaşıoğlu’na teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.