Merkezefendi’de Kaza

Merkezefendi’de Kaza

Denizli ilinin Merkezefendi ilçesine bağlı olan Yenişehir mahallesinde meydana gelen trafik kazası sonucunda bir kişi yaralandı.

A+A-

Denizli’de eksikliği hiç hissedilmeyen trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Bu sefer kaza Merkezefendi ilçesine bağlı olan Yenişehir mahallesinde gerçekleşti.

Alınan bilgilere göre, Denizli ilinin Merkezefendi ilçesi Yenişehir mahallesinde trafik kazası gerçekleşti. Kazaya ilk müdahale olay yerindeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Daha sonra hemen acil bir şekilde sağlık ekiplerine ve itfaiye birimlerine haber edildi. İhbarı alan sağlık ekipleri ve Denizli Büyükşehir İtfaiyesi Bahçelievler şubesi birimleri hemen kaza yerine ulaştılar.

 

 Araçta Sıkıştılar

Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir İtfaiyesi Bahçelievler şubesi birimleri araçta sıkışmış olan vatandaşlara hemen müdahale ettiler. Daha sonra çıkarılan yaralılar olay yerine gelmiş olan 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahaleden sonra yaralıları ambulans ile hastaneye sevk ettiler.

Kaza mahallinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekiplerinin kaza ile alakalı soruşturma başlattığı ifade edildi. Kazanın nasıl olduğu ile alakalı net bir bilgi ise verilmedi. Kazaya şahit olanlar da verdikleri ifadelerde her şeyin bir anda olduğunu ve kendilerinin hemen yardıma koştuklarını bir yandan da ekiplere haber ettiklerini ifade ettiler. Kaza sonrası sevindiren şey ise ölüm olmaması idi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.