Merkezefendi'de korkunç cinayet

Merkezefendi'de korkunç cinayet

Denizli'de Örnek Caddesi üzerindeki bir lokantada 29 yaşındaki Serkan D. adlı vatandaşın av tüfeği ile vurularak öldürüldüğü belirlendi.

A+A-

Denizli'de yaşanan olayda 29 yaşındaki Serkan D. adlı şahıs bir lokantada av tüfeği ile vurularak öldürülmüş bir vaziyette bulundu.

Denizli'de Merkezefendi ilçesinin İlbade Mahallesinde ki Örnek Caddesi üzerinde bulunan lokantada vahşi bir cinayet işlendi. 29 yaşındaki Serkan D. adlı vatandaşın lokanta içerisinde cansız bedeni bulundu.

Sabah saatlerinde 05.00 civarlarında İlbade Mahallesi Örnek Caddesi üzerindeki bir lokantada vahşi bir cinayet işlendi. Lokanta içerisinde silah seslerini duyan vatandaşlar durumu hemen polise ihbar ettiler. İhbar sonrasında hemen olay yerine gelen polis ekipleri lokanta içerisinde Serkan D.'nin cansız bedeni ile karşılaştılar.

Morga Kaldırıldı

Göğsüne aldığı kurşun darbesi ile Serkan D.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerinde ilk incelemelerini gerçekleştirirken Serkan D.'nin cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırılırken olayla ilgili olarak polis tarafından soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.