Merkezefendi’de Sporculara Destek Sürüyor

Merkezefendi’de Sporculara Destek Sürüyor

Merkezefendi'de yapılan Atatürk’ü Anma Hafta Sonu Tenis Turnuvası’nda, madalyalar sahiplerine takdim edildi.

A+A-

Her zaman spor ve sporcunun dostu kimliği ile de ön planda olan Merkezefendi Belediyesince ilçeye kazandırılmış olan Selçukbey Spor Eğitim Merkezi, farklı turnuvalara da ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu çerçevede Türkiye Tenis Federasyonu etkinlik programında yer alan 10 yaş 2x4 Atatürk’ü Anma Hafta Sonu Turnuvası, Merkezefendi Belediyesi Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde yapıldı. 10 - 11 Kasım tarihlerinde yapılan turnuvaya Türkiye’nin değişik şehirlerinden 19 sporcu katılımda bulundu. Dereceye giren sporculara madalyalarını Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu verdi. Bunun yanında turnuvaya katılmış olan tüm sporculara değişik hediyeler dağıtıldı.

Yükselen Yıldız

Tenis’in son dönemlerin yükselen bir değeri olduğunu ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, artık gençlerin ve çocukların yalnızca futbola ve basketbola değil tenise de önem verdiklerini, ailelerin çocuklarını tenise yönlendirdiğini, kendilerinin de Selçukbey Spor Eğitim Merkezimizde tenis kursları verdiklerini, turnuvalara ev sahipliği yaptıklarını, tenisin yükselen bir değer olduğunu, bu kapsamda bugün bu turnuvaya katılmış olan tüm sporculara çok teşekkür ettiğini, dereceye giren sporcu gençleri tebrik ettiğini ve başarılarının devamını dilediğini ifade etti.

Erkeklerde Mehmet Toprak Erçin (ENKA), Bayanlarda Aydanur Bacanlı (PATEK) ve Gonca Güner (PATEK) turnuvada altın madalya kazanan sporcular olu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.