Merkezefendi'den 5 Milyonluk Asfalt

Merkezefendi'den 5 Milyonluk Asfalt

Hacıeyüplü Mahallesi’nde 5 Milyonluk Asfalt Çalışması

A+A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından Hacıeyüplü Mahallesi’nde tam 110 bin metrekarelik asfalt çalışması yapılıyor. Yaklaşık 5 milyon liralık yatırımla Hacıeyüplü Mahallesi de havaalanı pisti gibi yollara kavuşacak. Başkan Subaşıoğlu, yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçede bulunan 50 mahallede çalışması sürüyor. Bu çerçevede Hacıeyüplü Mahallesi’nde de asfalt çalışması var. Geçtiğimiz günlerde başlayan asfalt çalışmasıyla Hacıeyüplü’ye yaklaşık 5 milyon liralık bir yatırım yapılacak. Böylece Hacıeyüplü Mahallesi de havaalanı pisti gibi yollara kavuşacak. 110 bin metrekarelik asfalt Hacıeyüplü Mahallesi’nin çehresini değiştirecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Subaşıoğlu incelemesinde görevlilerden de bilgi aldı. Ayrıca Subaşıoğlu, kepçenin direksiyonuna geçerek ilk kazıyı kendisi yaptı.

2 ayda tamamlanması planlanan asfalt çalışmasıyla ilgili konuşan Başkan Subaşıoğlu, “İlçemizin tüm mahallelerine dokunuyoruz. Bu anlamda Hacıeyüplü Mahallemizdeki asfalt çalışmamız başladı. İnşallah 2 ayda tamamlamayı planlıyoruz. Yaklaşık 110 bin metrekarelik, yani 6 kilometrelik bir çalışma olacak. 5 Milyon TL bir yatırım yapacağız. Şimdiden Hacıeyüplü Mahallemize ve Merkezefendi ilçemize hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.