Merkezefendi'den Tarihe 30 Kafile

Merkezefendi'den Tarihe 30 Kafile

Merkezefendi Belediyesince 2015 senesinde başlatılmış olan ‘Bursa-Çanakkale Tarihe Yolculuk’ gezilerine toplamda 21 bin kişi katılımda bulundu.

A+A-

30 Kafile Yola Çıktı

Merkezefendi Belediyesince 45 yaş ve üstü vatandaşların yararlanabileceği projede 2018 senesinin sonbahar etabı da sonlandı. ‘Bursa-Çanakkale Tarihe Yolculuk’ projesi çerçevesinde 21 bin Merkezefendili vatandaş geziye katılımda bulundu. 2018 senesinin ilkbahar ve sonbahar turlarında toplamda 30 kafile yola çıktı. Tarihe yolculuk gezilerinin bütün turlarında olduğu gibi son turda da Merkezefendilileri, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yolcu etti.

Devam Edecek

‘Bursa-Çanakkale Tarihe Yolculuk’ gezilerinin 2019 senesinde de devam edeceğini ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi olarak 21 bin vatandaşı vizyon projelerinden olan Bursa ve Çanakkale illerine gönderdiklerini,  salı ve cumartesi olmak üzre haftada 2 sefer uğurladıklarını vatandaşların Osmanlı Devletinin Başkenti olan Bursa’yı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı yer olan Çanakkale’yi gezme imkânı bulduklarını ‘Bursa-Çanakkale Tarihe Yolculuk’ gezisine katılmış olan tüm vatandaşlara teşekkür ettiği dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.