Merkezefendi’nin Kapıları Dünyaya Bu Pistle Açılıyor

Merkezefendi’nin Kapıları Dünyaya Bu Pistle Açılıyor

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı off-road pisti, Pazar günü Cumhuriyet Bayramı gösterileri ile kapılarını dünyaya açıyor. Yoğun hazırlıkların devam ettiği Saruhanlı Mahallesi’ndeki 43 bin metrekarelik dev pistte, off-road araçları kupa müca

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Cumhuriyet Bayramımızı off-road pistinin açılışı ile kutlayacağız. Tüm vatandaşlarımızı bu Pazar Cumhuriyet Bayramı Off-Road gösterilerine bekliyoruz” diyerek Denizlilileri bu büyük şölene davet etti.

Merkezefendi’nin kapıları dünyaya açılıyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan off-road pistinde muhteşem bir şölenle off-road gösterilerinin startı veriliyor. Pazar gün yapılacak olan büyük şölen öncesi pistte yoğun hazırlıklar devam ediyor. Saruhanlı Mahallesi’ndeki 43 bin metrekarelik dev pistte, off-road araçları kupa mücadelesinde kıyasıya yarışacak. Denizlili yarış severler heyecanın zirve yapacağı yarışlar izleme fırsatı yakalayacak.

KUPA MÜCADELESİ NEFES KESECEK

Saruhanlı Mahallesi’ndeki 43 bin metrekarelik dev pistte off-road araçları 6 adet kum tepesini aşmaya çalışacak. Zirveden aşağı sert bir iniş yapan araçlar önlerine gelen tahterevalliyi geçip çamur deryasına batacak. Su geçişlerini kullanmadan finale gidemeyecek olan araçlar tüm zorlukları aşıp Merkezefendi’de şampiyonluğa uzanmaya çalışacak.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NDAN VATANDAŞLARA DAVET

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, düzenlenecek olan off-road yarışları ile ilgili Denizlilileri büyük şölene davet etti. Off-Road pistinin hazırlıklarını yerinde gören Başkan Subaşıoğlu, “Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bütün Denizli’deki off-road sevenler off-road sporuna gönül verenler, izleyiciler hep beraber farklı bir şekilde kutlayacağız. Cumhuriyet Bayramı bizim için çok önemli. Bütün vatandaşlarımızın, milletimizin Cumhuriyetimize, devletimize, bayrağımıza, vatanımıza sahip çıktıkları ve o duyguların en yüksek seviyeye ulaştığı bir gün. Dolayısıyla 29 Ekim 2016 Cumhuriyet Bayramını bizler burada off-road pistinin açılışı ile kutlayacağız. Tüm vatandaşlarımızı 30 Ekim Pazar günü saat 11.00’ de başlayacak olan off-road gösterilerine, Cumhuriyet Bayramı gösterilerine davet ediyorum” dedi.

29 EKİM'DE ŞEHİR TURU VAR

Başkan Subaşıoğlu, açıklamalarının devamında da, “Aynı zamanda 29 Ekim Cumartesi günüde 13.00 ile 15.00 arasında bütün off-roada gönül veren arkadaşlarımızla beraber bir şehir turu atacağız. Off-road gösterilerine bütün vatandaşlarımızı davet edeceğiz. Güzel bir organizasyon olacak. Yaklaşık 50 dönüm üzerine kurulu bin 800 metre uzunluğunda parkuru olan Türkiye’nin en büyük, en güzel, en organize off-road pistinin açılışını hep beraber yapacağız. Bu pistin açılışını 30 Ekim’de Cumhuriyet Bayramımıza yakışan bir şekilde yapalım diyorum” ifadelerine yer verdi. Başkan Subaşıoğlu incelemeler sırasında bir off-road aracına binerek test etti. Zorlu parkuru tek tek geçerek direksiyondaki performansını gösterdi.

YARIŞSEVERLERE SERVİS İMKÂNI SUNULACAK

Saruhan Mahallesi’nde dev açılışa katılmak isteyen yarış severlere Merkezefendi Belediyesi tarafından servis imkânı sunulacak. Gazi İlkokulu ve Pamukkale Üniversitesi ana giriş kapısından saat 9 ila 12 arasında servisler Saruhanlı Mahallesi’ne hareket edecek. Büyük şölen saat 11.00’de başlayacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.