Merkezefendi'de 100. Yıl Etkinlikleri Başlıyor

Merkezefendi'de 100. Yıl Etkinlikleri Başlıyor

Merkezefendi Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl etkinlikleri başlıyor.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bayram coşkusunu birlikte yaşamak amacıyla tüm Merkezefendilileri ve tüm Denizlilileri 17-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinliklere davet etti.

Merkezefendi Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100.yılı olması dolayısıyla etkinlikler düzenlenecek. Bu kapsamda Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlikler, 17 Mayıs Cuma günü saat 14.45’te ‘19 Mayıs ve Gençlik’ temalı resim sergisi, saat 15.00’da Araştırmacı-Yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı’nın ‘Her Yönüyle İnsan Atatürk’ isimli söyleşisi ile başlayacak. 19 Mayıs Pazar günü saat 21.00’da Okul Başkanları Meclisi’nin gençlik konseri gerçekleştirilecek. 20 Mayıs Pazartesi günü saat 21.30’da resim yarışması ve spor turnuvalarının ödül töreni ile Veda isimli film gösterisi olacak. 21 Mayıs Salı günü saat 21.30’da ise Pınar Ayhan, ‘Orada Duruverseydi Zaman-Kemal’ isimli tek kişilik müzikal belgeseli ile sahne alacak.

Başkan'dan Davet

Tüm Merkezefendilileri, tüm Denizlilileri kutlama etkinliklerine davet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs’ta Samsun’a ulaşmasıyla başlayan ve İstiklal mücadelemizin en önemli günlerinden biri olan 19 Mayıs 1919 tarihinin 100.yılını kutluyoruz. Bu kutlamalar kapsamında 17-21 Mayıs tarihleri arasında yapacağımız etkinliklere tüm Merkezefendilileri ve tüm Denizlilileri bekliyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu hep birlikte yaşayalım. Bayramımız kutlu olsun” dedi.

thumbnail_19-mayis-etkinlikler.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.