Merkezefendispor Destek Bekliyor

Merkezefendispor Destek Bekliyor

Merkezefendispor 2018 – 2019 Denizli Futbol sezonuna başladı. Bugün takım yöneticileri ve oyuncular tanıtıldı.

A+A-


Denizli 1. Amatör A Grubunda mücadelesini sürdürecek olan Merkezefendispor Kulübü başkanı Mustafa Karapınar Denizli Gazeteciler Cemiyetinde yapmış olduğu basın toplantısında yöneticilerle futbolcuları basına tanıttı.

Başkanlığını Mustafa Karapınar’ın yapmış olduğu Merkezefendispor’un as başkanlığına Fatih Kocabay, Başkan yardımcılığı’na Tayyip Biçer, Futbol şube sorumluğuna Yasin Yolcu, Mali işler Mehmet Gezer, Basın ve Halkla ilişkilere Esra Devigren sekreterliğe ise Hamit Uçmaz getirildi. A Takım alt yapı sorumlusu Süleyman Yürecei, Tesis sorumlusu Ali Şeşen, Şubeler sorumlusu Mehmet Ali Durgut, Üyeliklere Osman Kırkpınar ve Gülben Askeroğlu’dan meydana geliyor.

Efendi Gibi

Kulüp Başkanı Mustafa Karapınar yapmış olduğu konuşmasında ; Merkezefedispor’un 2013 senesinde kurulmasına rağmen şimdiye dek destek görmediğini ve gereken performansı gösteremediğinden ötürü kendisi ve arkadaşlarının ellerini taşın altına koyduklarını, kolları sıvadıklarını ve Merkezefendispor’u tekrar sahalara döndürdüklerini, kendilerinin sporda centilmenliği, hoşgörüyü ve sporu spor olarak yapmak istediğini, Denizli ve Merkezefendi halkını kendilerine destek vermesini beklediklerini, takımı tabiri yerinde ise yeni baştan kurduklarını ve 24 futbolcuyu takıma kazandırdıklarını, şimdilik tek eksiğin destek olduğunu, kendisinin  Merkezefendi halkının takımlarına sahip çıkacaklarına inandığını, iyi bir başlangıç yaptıklarını, sloganlarının ise : Efendi efendi başlayıp, efendi efendi ligi tamamlamak istiyoruz olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.