Mesleklerine İnsan Sevgisi Katıyorlar

Mesleklerine İnsan Sevgisi Katıyorlar

Denizli Ticaret Odası Başkanı (DTO) Uğur Erdoğan, ebe ve hemşirelerin Dünya Hemşireler Günü münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Yayımladığı mesajında Başkan Erdoğan, böyle kutsal bir vazifeyi büyük bir özveri ve layıkı ile yerine getiren tüm ebe ve hemşirelerin Dünya Hemşireler Günü'nü kutladığını, sevdikleriyle sağlıklı ve güzel günler görmelerini dilediğini ifade etti.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Dünya Hemşireler Günü sebebi ile yayınlamış olduğu yazılı mesajında işine insan ve meslek sevgisini katarak, hastasından güler yüz ve şefkatini esirgemeyen, sevilmezse yapılması zor olan bir görevin hakkını verip yerine getiren ebe ve hemşirelerin hakkının ödenemeyeceğini dile getirdi.

YARDIM ELİ

İlk nefesten  son nefese kadar hayat boyu sağlıklı olmamız için en zor zamanlarımız da dahil her ihtiyaç duyduğumuzda yardım etmek için uzanan elin, onlara ait olduğunu dile getiren Başkan Erdoğan, bireyin, dolayısı ile toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi ile beraber hastaların bakımının bilimsel bir şekilde yapılmasını sağlayan emektarlar olduklarını, 'Önce insan ve yaşam gelir' diyerek toplumsal bir görevi üstlenmiş iyilik timsali hemşirelerin, toplum için hayatı derecede önemli ve zor bir görevi ifa ettiklerini vurguladı.

Başkan Erdoğan, böyle kutsal bir görevi büyük bir özveri ve layıkı ile yerine getiren tüm ebe ve hemşirelerin Dünya Hemşireler Günü'nü kutladığını, sevdikleriyle sağlıklı ve güzel günler görmelerini dilediğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.