Meteoroloji Daire Başkanlığı'ndaydı

Meteoroloji Daire Başkanlığı'ndaydı

Meteoroloji Daire Başkanlığı görevini yapmakta olan Mustafa Sönmez’in Orman Genel Müdür Yardımcılığı’na getirildiği ifade edildi.

A+A-

Acipayamgazetesi.com’dan alınan habere göre, daha evvel Devlet Su İşler Personel Daire Başkanlığı yapan ve son olarak Meteoroloji Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanı olarak görevini sürdüren Mustafa Sönmez’in Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünde, Genel Müdür Yardımcılığına atandığı dile getirildi.

MUSTAFA SÖNMEZ KİMDİR ?

Denizli ilinin Acıpayam İlçesinde 10 Mart 1975 tarihinde doğmuş olan Mustafa Sönmez, ilk, orta ve lise eğitimini memleketi Denizli'de bitirdi. Ege Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Tarımsal Kooperatifçilik Bölümünden 1994 senesinde mezun olan Sönmez, Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2000 senesinde mezun oldu.

Marmara Üniversitesinde başlamış olduğu çalışma hayatında sırası ile İSKİ, Türk Patent Enstitüsü, Özel Çevre Koruma Kurumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü gibi kurumlarda değişik kademelerde görev yaptı.

Son olarak, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı görevine devam eden Mustafa Sönmez. Evli ve 1 çocuğa sahip.

Ankara Üniversitesi Banka ve Ticaret Hukuku Araştırma Enstitüsü, Borçlar Hukuku Programında Yüksek Lisans eğitimini sürdüren Sönmez, İngilizce bilmektedir.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.