Meteoroloji'den uyarı! Yarın sıcak havaya aldanmayın

Meteoroloji'den uyarı! Yarın sıcak havaya aldanmayın

Meteoroloji'den Denizli için yeni bir yağışı hava uyarısı geldi. İşte Denizli'de önümüzdeki 5 gün süresince hava durumu analizi...

A+A-

Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı geldi. Baharın iyice hissedildiği şu günlerde yağışların yeniden geleceği açıklandı. Yurt genelinde önümüzdeki bir hafta süresince mevzi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamalara göre hava sıcaklıklarında fazla değişiklik olmayacak. Sıcaklıklar sadece Karadeniz kıyılarında mevsim normallerinde seyredecek. Hafta sonunda ise iç ve batı kesimlerde sıcaklıkların düşmesi bekleniyor.

Bu hafta süresince yurdumuzun doğu bölgelerinde halk arasında da kırkikindi yağışları olarak adlandırılan ve öğleden sonraları görülecek mevzi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda doğu bölgelerimiz ile Karadeniz kıyı kesiminde hissedilir derece azalacak.

Yapılan son değerlendirmelerde Ülkemizin genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Bilecik, İzmir’in iç kesimleri, Aydın, Antalya’nın batı kesimleri, Muğla, Hatay, Samsun, Ordu, Erzurum, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Denizli Hava Durumu 5 Günlük

2 Mayıs Çarşamba - Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı 30°C

3 Mayıs Perşembe - Çok Bulutlu 31°C

4 Mayıs Cuma - Mevzi Sağanak Yağışlı 31°C

5 Mayıs Cumartesi - Çok Bulutlu 30°C

6 Mayıs Pazar - Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı 28°C

Denizli Hava Durumu 2 Mayıs Çarşamba

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.