Meteoroloji uyardı! Denizli'de hafta sonu planları iptal

Meteoroloji uyardı! Denizli'de hafta sonu planları iptal

Meteoroloji'den hafta sonu dahil olmak üzere önümüzdeki 5 gün için Denizli'ye gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağışlı hava uyarısı geldi.

A+A-

Meteoroloji'den Denizli için yeni bir yağışlı hava uyarısı geldi. Önümüzdeki 5 gün boyunca hafta sonu da dahil olmak üzere Denizli'de gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağışlı bir hava hakim olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasına göre yurdumuz yeni bir yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Gelen son tahminlere göre; ülkemiz genelinde çok bulutlu ve yağışlı bir havanın olacağı belirtildi. Yağışlar özellikle; İç Ege, Göller Yöresi, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Balıkesir, Bilecik, Konya, Eskişehir, Çankırı ve Sivas çevrelerinde etkili olacağının beklendiği ifade edildi.

DENİZLİ 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

5 Mayıs Cumartesi: Denizli'de yarın hava gök gürültülü ve sağanak yağışlı geçecek. Öğle saatlerinden sonra etkili olacak yağışlar zaman zaman şiddetini arttırarak devam edecek. Denizli'de yarın en düşük sıcaklık 18°C, en yüksek sıcaklık ise 30°C olacak.

6 Mayıs Pazar: Denizli'de Pazar günü sıcaklıklar yağışla beraber düşüş gösterecek. Sabah saatlerinde etkili olacak yağışlar gün boyunca devam ederken, en düşük sıcaklık 16°C , en yüksek sıcaklık ise 25°C olacak.

7 Mayıs Pazartesi - Kuvvetli Sağanak Yağışlı 23°C

8 Mayıs Salı - Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı 26°C

9 Mayıs Çarşamba - Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı 27°C

Denizli Hava Durumu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.