Meteoroloji uyardı! Salı gününe Dikkat!

Meteoroloji uyardı! Salı gününe Dikkat!

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre Salı günü gök gürültülü sağanak yağışların geri geleceği belirtildi.

A+A-

Meteoroloji'den yapılan son açıklamaya göre Denizli'de bugün 4 Haziran Pazartesi gününde havanın parçalı bulutlu ve açık olacağı belirtildi. Sıcaklığın 32°C civarlarında olacağı beklenirken Salı gününde yağmurlar yeniden geri geleceği ifade edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son tahminlere göre ülkemiz geneli yer yer çok bulutlu olacak. Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Adana'nın kuzeyi, K. Maraş, Gümüşhane, Kilis, G. Antep ve Bingöl çevreleri ile yarın Trakya, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Antalya’nın iç kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçerken yağışlar bugün öğle saatlerinden sonra Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacak.

Denizli'de bugün 4 Haziran Pazartesi gününde hava açık. Ancak yarın 5 Haziran Salı ve 6 Haziran Çarşamba gününde gök gürültülü sağanak yağışlar iki gün boyunca devam edecek. Perşembe günü sıcaklıkların yükselmesi beklenirken Cuma günü hava 36°C olacak.

Denizli 5 Günlük Hava Durumu

4 Haziran Pazartesi - Parçalı bulutlu 32

5 Haziran Salı - Gök gürültülü sağanak yağışlı 32

6 Haziran Çarşamba - Gök gürültülü sağanak yağışlı 33

7 Haziran Perşembe - Çok bulutlu 35

8 Haziran Cuma - Az bulutlu 36

Denizli Hava Durumu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.