Meydan okudu: Korkmayacağız, yılmayacağız

Meydan okudu: Korkmayacağız, yılmayacağız

Meral Akşener, Olağanüstü Genel Kurul çalışmaları kapsamında, Tekirdağ'daki İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu'nda partililerle bir araya geldi.

A+A-

Akşener burada yaptığı konuşmasında, ''Biz bir yola çıktık. Bu yol, Meral Akşener’in genel başkan olması için çıkılmış bir yol değil. Bir mücadeleye başladık. Bu mücadele, Meral Akşener’in genel başkan olması için yapılan bir mücadele değil. Bu mücadele, 1 Kasım seçimlerinden sonra ortaya çıkan hazin tabloya itiraz eden ülkücü iradenin mücadelesidir'' dedi.

MHP'nin 1 Kasım seçimlerinde ortaya çıkan tabloyu hak etmediğini savunan Akşener sözlerine şöyle devam etti:

''Bu hazin tabloya itiraz eden, bu hazin tabloyu kabul etmeyen MHP’nin bu sonucu hak etmediğini düşünen Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve ülkücü iradenin bu ülkeyi yönetmeye hazır olduğunu düşünen, buna inanan ve zamanın hiçbir döneminde, tarihin hiçbir sayfasında bugünkü kadar ülkücü kadroların, milliyetçi hareket kadrolarının bu milleti ve bu ülkeyi yönetmesini istemediği, mecbur olmadığı bu kadar büyük bir mecburiyetin hasıl olması sebebiyle çıkılmış bir yoldur''

Kendilerine karşı olumlu tepkiler olduğuna dikkat çeken Akşener, ''Bu hamle savrulan Türkiye’nin, kardeşlik hukuku bozulan milletimizin, MHP’ye hadi gel yönet, iktidar ol deme çağrısına kulak verme hareketidir. Böyle bir zamanda size ihtiyaç var. Hadi çalışın, gelin bize, duyun bizi ve biz, sizi iktidar yapalım diyor. Türk milliyetçileri, ülkücüler bu sese kulak verdiler. Dedik ki, 1 Kasım seçimlerinden içimiz yandı. İçi yanmayanlara dedik ki, siz dediniz ki kurultay toplanmalıdır. Türk milliyetçilerinin, ülkücülerin bu talebi yerine getirilmelidir Bu aynı zamanda günümüz şartlarında demokratik bir haktır. Demokrasinin işlemesi için ortaya konulan meşru bir çağrıdır'' şeklinde konuştu.

 

''DÖNMEYECEĞİZ, KORKMAYACAĞIZ, YILMAYACAĞIZ VE YIKILMAYACAĞIZ''

 

''Bu yol çileli bir yol, bu yol uzun bir yol, bu yol çileli bir yol. Ama ülkücüler, Türk milliyetçileri yılar mı? Hayır. Yıkılır mı? Hayır. Korkar mı? Hayır. Döner mi? Hayır. Dönmeyeceğiz, korkmayacağız, yılmayacağız ve yıkılmayacağız'' diyerek sözlerini sonlandırdı.

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener’in ziyaretlerine yarın Kırklareli’nde devam edeceği öğrenildi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.