MHP Buldan İlçe Başkanı Tuğrul : El İnsaf!

MHP Buldan İlçe Başkanı Tuğrul : El İnsaf!

Denizli'de arka arkaya istifa eden ilçe başkanlarının yayınlanan haberlerine yapılan yorumları değerlendirirken burnundan soludu

A+A-

03.08.2016 Çarşamba günü Denizli teşkilatlarımızdan ard arda gelen istifa haberlerinin sosyal medya ve yerel haber sitelerine düşmesinin ardından haberlerin altına Sayın İl Başkanımız " Zaten teker teker alınacaklardı " ve 7 Haziran 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayımızın "No problem" gibi yorumlarını şaşkınlıkla okudum.

" Zaten teker teker alınacaklardı " sözü ile Sayın İl Başkanımız tüm Denizli teşkilatlarının alınacağını ima etmiştir. Diğer adayımızın da "No problem" diyip işi ve davadaşlarımızı çok hafife alması bir vefasızlık örneğidir. 

2015 yılında art arda yaşanan seçimlerde teşkilatlarımız milletvekili adaylarımızın isimlerine ve sıralamalarına bakmadan samimi bir şekilde gece gündüz köy kent demeden mücadele etmiştir. Bunun akabinde istifalardan sonra bu tür yorumlar bize göre çok talihsizce olmuştur. 

Geçtiğimiz 2 seçimde sizler adaydınız. Dolayısıyla seçilip görevden alınan teşkilat başkanlarımızın, kendi istekleri ile istifa eden teşkilat Başkanlarımızın sizlerin üzerinde hakları vardır. Biz sizlerden iltifatlar, teşekkürler beklemiyoruz ama lütfen biraz Vefa (!) 

Bizler dün buradaydık, bugün buradayız, yarında burada olacağız. Bu sebepten dolayı sorun "No problem" deyip geçiştirilecek kadar basit değildir. ( Ayrıca kullandığınız kelime öztürkçemiz dururken MİLLİYETÇİ bir ağıza yakışmamıştır) 

Birliğe, beraberliğe, kenetlenmeye en çok ihtiyacımız olan bu dönemde tüm ülküdaşlarımızı saygı ile selamlıyorum. 

Şahsım ve teşkilatım adına daha önce görevden alınan ve kendi istekleri ile istifa eden tüm kardeşlerimize yapmış oldukları vefakar ve cefakar mücadeleden dolayı tekrar teşekkür ediyorum, bugünde yarında RABBİM birliğimizi dirliğimizi daim kılması duasıyla ALLAH'a emanet olun 

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE 

MHP Buldan İlçe Bşk. 

Mehmet Tuğrul  

ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.