MHP Bursa il yönetimi görevden alındı

MHP Bursa il yönetimi görevden alındı

MHP'de kongre tartışmaları sürerken, en güçlü il teşkilatlarında biri olarak bilinen Bursa il yönetimi ve 3 merkez ilçe yönetimleri genel merkez tarafından görevden alındı.

A+A-

MHP'de kurultay tartışmaları sürerken,Bahçeli yönetimi tarafından bir görevden alma operasyonu daha gerçekleştirildi. En güçlü teşkilatlardan biri olarak bilinen Bursa il ve 3 merkez ilçe teşkilatı görevden alındı. 

ANAMIZDAN İL BAŞKANI OLARAK DOĞMADIK

MHP'de alınan başarısız sonuçlar ve değişim isteyen delegenin desteğiyle Bursa İl Başkanı Yüksel Yılmaz önemli açıklamalar yapmıştı. Yılmaz, "Ülkücü irade değişim istiyor... Bu değişim için her şeyi göze aldık. Biz anamızdan il başkanı olarak doğmadık, ölünce de mezar taşımızda il başkanı yazmayacak" sözleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

AKŞENER GENEL BAŞKAN ADAYLIĞINI BURSA'DA AÇIKLAMIŞTI

MHP Genel başkan adayı Meral Akşener, Bursa'da düzenlenen 10 binden fazla partilinin katıldığı gecede Genel Başkanlık adaylığını resmen açıklamıştı. Geceye katılımın çok yüksek olması, genel merkezde tedirginliğe yol açarken, Bursa il başkanı Yüksel Yılmaz, Akşener'e tam destek verdiklerini açıklamıştı. 

Görevden alınan Bursa teşkilatının 47 delegesinden 40'ının, 17 ilçe başkanının 16'sının da değişim için imza verdiği biliniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.