MHP'de değişim için imza veren iller

MHP'de değişim için imza veren iller

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) tüzük kurultayı için imza toplayan Meral Akşener, Çorum’da da çoğunluk sayıya ulaştı…

A+A-

MHP’nin tüzüğüne göre partinin genel başkanını değiştirmek için 249 imza yeterli değil. En az 249 delegenin oyuyla toplanan olağanüstü kurultayın önce parti tüzüğünü değiştirmesi, tüzük değişikliğinin ardından da seçimli kurultayın yolunun açılması gerekiyor. 7 üst kurul delegesi olan Çorum’da liste delinirken İl Başkanı Av. Bekir Çetin de kurultayın toplanması için imza verdi.

ÇORUM’DA İMZA VEREN İLLER İÇERİSİNDE

MHP’de Olağanüstü Kurultay çağrısı yapan 543 delegenin içinde Çorum İl Başkanı Av. Bekir Çetin de yer aldı. Elazığ, Samsun, Tokat, Çorum, Bursa, Çanakkale, Kilis, Uşak, Iğdır, Ardahan, Trabzon, Sinop, Sivas, Gümüşhane, Denizli, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Bilecek, Aksaray, Nevşehir ve Bayburt illerinde il başkanları Olağanüstü Kurultay için imza verdi.

ÇORUM DELEGELERİ SAFINI NETLEŞTİRDİ

Son yapılan MHP Çorum İl Kongresinde Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, MHP İl Başkanı Bekir Çetin, MHP eski Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan, İskilip Belediyesi eski Başkanı Mehmet Lokum ile Alaca İlçe Başkanı Alim Okur ve Osmancık İlçe Başkanı Erdinç Yiğit Büyük Kongre Delegesi seçilmişti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.