MHP'de Teşkilat Kapatma Kıyımı Devam Ediyor

MHP'de Teşkilat Kapatma Kıyımı Devam Ediyor

MHP Genel Merkezi'nin Olağanüstü Kurultay isteyen parti teşkilatlarına yönelik kıyımı sürüyor.

A+A-

MHP'de 1 Kasım seçimlerinin ardından başlayan Olağanüstü kurultay tartışmaları sürerken, MHP Genel Merkezi'nin Kurultay isteyen teşkilatlara uyguladığı kapatma furyasının son kurbanı Beşiktaş ilçe teşkilatı oldu.

19 Haziran'da düzenlenen Olağanüstü Tüzük Kurultayına katılan isimlerden olan MHP Beşiktaş İlçe Başkanı Tuncay Buruşuk yayınladığı basın açıklamasıyla İlçe Teşkilatının MHP Genel Merkezi tarafından kapatıldığını duyurdu. Açıklamasında teşkilatın kapatılma sebebinin "MHP'nin daha iyi bir geleceğe taşınması konusunda irade beyanında bulunmak" olduğunun altını çizen Buruşuk, "Semt Bizim, Ülkücülük Bizim" ifadeleriyle tepkisini dile getirirken bundan sonra da partisine hizmet etmeye devam edeceğini belirtti.

İşte Tuncay buruşuk'un Basın Açıklaması:

Kamuoyuna duyuru...

2 senedir büyük bir şerefle yürütmekte olduğum MHP Beşiktaş İlçe Baskanlığı gorevim MHP Genel Merkezi tarafından alınan İlçe Teşkilatımızı kapatma kararı ile sona ermiştir. Türk Milletine hizmet Türk İslam Ülküsünü yüceltmek noktasında yüklendiğimiz bu ulvi görev boyunca İlçe Yöneticisi arkadaşlarımızla birlikte MHP'yi Beşiktaş'ta hak ettigi yere taşıma gayretinde olduk. Teşkilatımızı mahcup edecek hiçbir işe girişmedik. Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in fikirleri doğrultusunda siyasi faaliyetlerimizi yürüttük ve MHP'yi Beşiktaş'ta dünden daha iyi bir noktaya taşıdık. Görevimiz boyunca Ülkücülerin birliğinden yana olduk bir olduk. Birliğimizi zedeleyecek davranışlarda bulunmadık. Bunun yanı sıra MHP'nin daha iyi bir geleceğe taşınması konusunda irade beyanında bulunduk.

Bundan sonrada MHP'ye hizmet etmeye devam edecek düşüncelerimizi paylaşmayı sürdürecegiz. MHP'nin geleceği noktasında sessiz kalmayacağız. Bu zamana kadar sandıklarımızda görev alan çok kıymetli arkadaşlarımıza, beraber çalıştığımız mahalle teşkilatlarımıza, özveri ve fedakarlıklarıyla bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan kadınlarımıza,Partimize ve şahsıma gösterdikleri nezaket ve misafirperverliklerinden dolayı Beşiktaş'taki STK’lara,Mahalle Muhtarlarımıza,her biriyle kardeşlik bağı kurduğum yönetim kurulunda ki kardeş ve ağabeylerime, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen geçmiş dönem İlçe başkanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bu akşam İlçe Teşkilatımızın anahtarlarını kendisine teslim ettiğim ve MHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı görevini bana tevdi eden, kendisi ile çalışmaktan onur duyduğum MHP İstanbul İl Başkanımız Sayın Mehmet Bülent Karataş'a teşekkür ediyor kendisine başarılar diliyorum ve Hepinizi sevgi,saygı ve en kalbi duygularımla selamlıyorum. Tuncay BURUŞUK  Semt Bizim Ülkücülük Bizim

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.