MHP'den 2.kez kovulunca bakın ne dedi?

MHP'den 2.kez kovulunca bakın ne dedi?

Daha önce de MHP baraj altında kalınca bilge lider Devlet Bahçeli tarafından fatura Şefkat Çetine kesilmiş ve partiden kovulmuştu.

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli MHP Merkez Yönetim Kurulu’nda (MYK) köklü değişikliklere gitmiş ve bu kapsamda Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’e MYK’de yer vermemişti. Çetin resmi hesaplarından partiyi hedefe aldığı paylaşımlar yaptı. Peki, Şefkat Çetin kimdir? işte detaylar.

Şefkat Çetin kimdir? Şefkat Çetin’in resmi sosyal medya hesabından, “Zayıf düştük. Kızgınlık + Kırgınlık + Soğuma + Kırılma = Kopma. 24-48-72 saat frenle. Her birinin hatırası var. Dostlar meclisinin ‘sabır’ söylemleri” şeklinde ifadelerini kullanması dikkatleri çekti.



Çetin, sosyal medya hesabından tüm parti teşkilatına yaptığı açıklamada, bir neferi olarak yıllardır hizmetinde olduğu davalarına, ülküdaşlarının yüzlerini kara çıkartmadan parti disiplini içerisinde en iyi şekilde hizmeti kutsal bir vazife bildikleri ifade ederek emanet edilen vazife bayrağınızı yere düşürmeden, lekeletmeden teslim etmelerini sağlayan Yüce Yaradan’a şükürler olsun dedi. Makamların gelip geçici, davaya sadakatinin ve ülkücülüğünün ise baki olduğunu belirten çetin, bu kutlu davayı daha ileriye taşıyacak bütün ülküdaşlarına yeni görevlerinde başarılar dileklerini iletmişti.

Şefkat Çetin Kimdir?


Daha önce de MHP baraj altında kalınca bilge lider Devlet Bahçeli tarafından fatura Şefkat Çetine kesilmiş ve partiden kovulmuştu. Son kurultayda da hiç bir yere layık görülmeyen  ve devre dışı bırakılan partiden ülkücüleri ihraç etmekle görevlendirilen Şefkat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kopmadan bahsetti...

1954 Yozgat doğumlu olan Çetin, evli iki çocuğa sahip. İlk – Orta ve Lise eğitimini Yozgat ilinde alan Çetin, Yüksek Öğrenimini Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Bölümünde bitirdi. 1978 senesinde Ülkü Ocakları Genel Başkanı oldu. 18 Nisan 1999 seçiminin ardından 21. Dönem TBMM Ankara Milletvekili olarak hizmet verdi. 1997 – 2002 seneleri arasında MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

4 Kasım 2012’de gerçekleştirilen 10. Olağan Genel Kurulunda Merkez Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilen Çetin, 21 Mart 2015’de yapılan 11. Olağan Genel Kurulunda yeniden Merkez Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi. Ardından yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrası Başkanlık Divanı üyeliğine seçilip Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

7 Haziran 2015’de gerçekleştirilen genel seçim sonucunda, 25. Dönem TBMM Ankara  Milletvekili olarak görev yapmaktadır.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.