MHP'den Kimse Katılmadı

MHP'den Kimse Katılmadı

AK Parti Denizli İlçelerinde adaylarını açıklarken İttifak ortağı olduğu MHP’nin programda olmaması dikkatleri çekti.

A+A-

Daha önce Bahçeli'nin "yerelde ittifak yok" ifadesinden sonra 6 ilçede kesinleşen adaylarını ve büyükşehirde Mimar Leman Ebru Kalkan'ı açıklayan MHP’ye Ak Parti'den yalnızca 2 İlçe verildi.

Bugün AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Aday listesini açıklamak üzere Denizli’ye geldi. 19 İlçesi olan Denizli’de Büyükşehir dahil 20 Belediye’nin 18’inde aday açıklayan Kurtulmuş, İttifak ortağı MHP’nin yalnızca Çal ve Buldan’da aday göstereceğini ve AK Parti’nin de bu ilçelerde aday göstermeyeceğini MHP’yi destekleyeceğini açıkladı.

MHP’DEN KİMSE YOKTU

Geçen günlerde diğer illerde adaylarını açıklayan AK Parti’nin tanıtım toplantılarına pek çok ilde MHP yöneticileri ve adayları da katılımda bulunurken Denizli’de hiçbir MHP’li yönetici ve adayın toplantıya katılmaması dikkatleri çekti.

BAŞKAN KAR OYNAMAYA GİTTİ

Programda en ilginç şey ise AK Parti’nin pek çok etkinliğine katılan MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’ün de bu etkinliğe katılmamasıydı. Aday tanıtım toplantısı sürerken Birtürk sosyal medya hesabından “Bugün Karın Keyfini Çıkaralım Dedik” diyerek bir fotoğraf paylaştı. Fethi Akcan’ın da katılmadığı programda MHP’nin aday tanıtım toplantısını protesto ettiği şeklinde yorumlandı.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.