MHP’li Başkandan Bonzai Satıcısına Meydan Dayağı!

MHP’li Başkandan Bonzai Satıcısına Meydan Dayağı!

Karamürsel’e gönül veren ve sakin kişiliğiyle tanınan MHP Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy Bonzai satıcısına meydan dayağı attı

A+A-

Karamürsel’e gönül veren ve sakin kişiliğiyle tanınan MHP Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, bonzai satıcılarına karşı savaş açtı. Yaklaşık 10 gündür Karamürsel’de bonzai satıcılarının peşine düştüklerini ifade eden Kılınçsoy, bonzai satışı sırasında suçüstü yaptığını iddia ettiği bir adamı darp ettiği anları da sosyal medya hesabından yayınladı. Görüntüler sosyal medyaya bomba gibi düştü. Kılınçsoy olayın hemen ardından ilk açıklamayı da gazetemize yaptı.

POLİSE YARDIMA HAZIRIM

Kılınçsoy, “Kendimi Karamürsel’e adamış bir insanım.10 günden beri ufak torbacıların peşine düştük. Gençlerin yüzde 25’i çakmak gazı, yüzde 20’si bonzai kullanıyor. 40-50 çocuğumuz bu nedenlerle hastanelerde yatıyor. IŞİD nasıl tehlike yarattıysa şu anda bonzai nedeniyle de aynı şekilde tehlikeli bir gençlik yaratılıyor. Ben bu konuda mücadeleme devam edeceğim. Bugün bu ilçede bonzai kullanma yaşı 13’lere kadar düştü. Ben bu konuda devlete, polise yardım etmeye devam edeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.