MHP Pamukkale'den “Bir Bot, Bir Mont”

MHP Pamukkale'den “Bir Bot, Bir Mont”

MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit, kampanyaya destek olan tüm yardımseverlere teşekkür etti.

A+A-

MHP Pamukkale İlçe Başkanlığı’nın yardıma muhtaç çocuklar için düzenlediği, “Bir Bot, Bir Mont” kampanyasında toplanan paralarla alınan 550 yardım malzemesi partiye ulaştı.MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit, kampanyaya destek olan tüm yardımseverlere teşekkür etti. Yardımların en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını söyledi.

MHP İlçe Başkanı Cirit, açıklamasında şunları söyledi: “Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale İlçe Başkanlığı olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlattığımız "Bir Bot Bir Mont" kampanyasında maddi durumu kötü öğrencilere dağıtacağımız ayakkabı ve montlarımız geldi, önümüzdeki günlerde teslimatını yapacağız.

Unutmayalım ki dünyada insanın insanı sevmesinden sonra yaptığı en güzel şey yardım etmektir. Göreve geldikten bir ay sonra, Ramazan ayında 350 yardıma muhtaç vatandaşımıza Ramazan paketi dağıttık, şimdi de uzun zamandır hazırlıklarını yaptığımız yaklaşık 550 mont ve 550 ayakkabıyı temin ederek hedefimize ulaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yıl itibariyle farklı projelerle ve mevcut çalışmalarımızı daha da genişleterek yolumuza devam edeceğiz.

 

Bu kampanyanın yapılmasında gece gündüz, kar kış demeden çalışan, emek veren, yılmadan yorulmadan çalışan birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerimi kutluyor, kampanyaya maddi destek veren, duyarlılık gösteren herkese gönülden teşekkürlerimizi iletiyoruz.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.