Milletvekili Şahin Tin, Babadağ’dan Böyle Seslendi;

Milletvekili Şahin Tin, Babadağ’dan Böyle Seslendi;

Milletvekili Şahin Tin, Babadağ’dan Böyle Seslendi;

A+A-

“MAZLUMA SIĞINAK ZALİME ATEŞ OLURUZ”

 Babadağ ilçe teşkilatıyla bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, teröre destek verenlere yönelik sert açıklamalarda bulundu. Şahin Tin; “Mazluma sığınak zalime ateş olan bu kahraman millet, haçlı zihniyeti ve Siyonizm uşaklarına pabuç bırakacak değil” dedi.

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Babadağ ilçesini ziyaret eden Milletvekili Şahin Tin’e İl Başkan Yardımcıları Halil Turan, Bayram Ali Çoban ve Ersin Topoğlu ile birlikte Babadağ ilçe başkanı Suat Kaçamaz ve Babadağ İlçe Belediye Başkanı Salim Demirezen eşlik etti. Parti teşkilatında ilçe yönetim kurulu üyeleri kadın ve Gençlik Kolu Başkanları ve muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin sorunlarını dinleyen ve çözüm odaklı girişimlerde bulunan Milletvekili Şahin Tin, Zeytin Dalı Harekâtı başta olmak üzere teşkilat mensuplarına önemli mesajlar verdi.

 “BİTMEYE, YOK OLUP GİTMEYE MAHKÛMLAR”

 Terör örgütleri eliyle kirli oyunlar peşinde koşanların kaybetmeye mahkûm olduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin;  “Düşman postuyla yatıp, dost rüzgârları estirenlerin zamana üflemesine gerek yok, bu kalleş sürüsü teröristler şanlı ordumuzu gördüklerinde sadece beti benzi atmıyor aynı zamanda kaçacak delikte bulamıyorlar. Bölgede var olan vahşi terör sürüsünün yarasını sarmaya ne Amerika’nın ne de destekçilerinin gücü asla yetmeyecek. Bitmeye mahkûmlar. Yok olacaklar. Türkiye bu konuda tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. Sivil halkı katledenler, insanlığına kelepçe vurup rafa kaldıranlar, kişiliklerini askıya alanlar, rezilce ölmeye mahkûm olacaklar” dedi.

 “DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

 Türkiye için daha çok çalışmanın tam zamanı olduğunu söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Bizler her dönemde büyük fedakârlıklar ortaya koyarak çalışıyoruz. Ancak bugün istiklalimize ve istikbalimize dönük ciddi saldırılar altındayken daha da çok çalışmamız gerekiyor. Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisi nasıl Denizli ise Denizli ilimizin de lokomotif ilçelerinden biri tanesi de Babadağ ilçemizdir. Babadağlı hemşerilerimiz, yatırım yapan, üreten ve istihdam sağlayan önemli bir güce sahip. Bu potansiyelimizi iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bu nedenle teşkilatlarımızın daha çok çalışması, 2019 yılında yapılacak olan seçimlere daha da güçlü hazırlanması gerekmektedir. AK Parti olarak bugüne kadar gücümüzü hep milletimizden aldık. Başkaları gibi sırtımızı milletimizden başka yerlere dayamadık. Milletimize inandık ve sadece milletimize güvendik” dedi.

 “FİTNELERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ”

 Yeryüzüne iyiliği hâkim kılmak adına Türkiye’nin her türlü adımı atmayı sürdüreceğini söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye olarak içinden geçtiğimiz süreç aslına bakıldığında millet olduğumuzu daha da derinden hissettiğimiz çok önemli günleri barındırıyor. Bugün devletimiz esasen insanlık onurunu ayaklar altından kaldıran bir mücadelenin içindedir. Boş konuşanlar, terörü destekleyenler, ya da aydın görünümlü ihanet tüccarları bu mücadelenin ne demek olduğunu bilemezler, anlayamazlar. Ancak onlar verilen bu milli mücadelede de fitne üretmenin, ortalığı karıştırmanın derdinde olurlar. Nitekim de öyle oluyor. Ancak bilinmelidir ki bu ülke kabile devleti değildir. İster sosyal medyadan isterse başka kanallar aracılığıyla olsun fitne üretmek isteyenlere karşı cevabımız çok açık ve nettir. Fitne üretmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Devletimiz bu ve benzeri davranış sergileyenlere karşı hak ettikleri cevabı verecek kudrete sahiptir” dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.