Milli Piyango'da Denizli'nin Talihlileri

Milli Piyango'da Denizli'nin Talihlileri

Milli Piyango'da Denizli'nin Talihlileri

A+A-

Yılbaşının yaklaşması  ardından Milyonlarca kişinin zengin olma hayali kaplayan Milli piyango biletlerinin fiyatı ve büyük ikramiyenin kaç milyon TL olduğu belli oldu.

Milli Piyango biletleri yılbaşında çekilişin ardından büyük ikramiyesi bu yılda milyonlarca kişinin umudu olurken, zengin olma hayali de kurduracak.

Yılbaşı denildiğinde akıllara ilk gelen milli piyango çekilişi bu yılda milyonlarca vatandaşın zengin olma umudu olan biletler her sene olduğu gibi bu sene0de dağıtılmaya hazırlanıyor. Bunun ardından 2018’in yılbaşı ikramiyesi de belli oldu.

Büyük ikramiye ve bilet fiyatı

2017 Yılbaşında 61 milyon lira olan büyük ikramiye,  2018 Yılbaşında ise 61 milyon lira olarak belirlendi.  Tam bilet 60 TL, yarım bilet 30 TL, çeyrek bilet ise 15 TL’den satışa sunuluyor.

Bilet alırken nelere dikkat edilmeli?

- Biletin arkasında bayi satış mührü bulunmalı

- Milli Piyango İdaresi bayilik ruhsatını taşıyan ve istenildiğinde ibraz eden kişilerden satın alınması gerekir.

- Milli piyango biletinin sol alt bölümünde bulunan güvenlik numarası iki parmak arasında gezdirildiğinde rakamların kabarık olduğu fark edilmelidir.

- Bilet ışığa tutulduğunda, kağıdın içerisinde MP amblemli filigran olmalıdır.

Denizli de Milli piyangodan nasibini alanlar

Yıl 2015 milli piyango büyük ikramiye talihlisi Denizli’den

Milli Piyango'nun 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 50 milyon liralık büyük ikramiye çeyrek bilete isabet etmişti. O biletin sahibi de Denizli’nin Çal İlçesinde ikamet eden Murat Alişandı.

Denizli'nin Çal ilçesinde 21 yaşındaki minibüs şoförlüğü yapan Murat Alişan'a, Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişi için Aydın'dan bilet alır. Aldığı çeyrek bilete büyük ikramiyenin isabet eder.

Denizli’de bir de sahte milli piyango talihlisi vardı

'Piyango Bana Çıktı' Dedi, Ortalığı Karıştırdı

Denizli'de Belediye’de otobüs şoförlüğü yapan Cevdet Demirtaş, aldığı milli piyango biletinin üstüne 60 milyonluk biletin rakamlarını yapıştırarak sosyal medyada paylaşım yaptı. Herkesi şaşırtan bu olay sonrası 2,5 yıldır küs kaynanası bile kendisini arayıp tebrik etti.

 

 

AKİSHABER / ÖZELHABER

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.