Milliler Çal'da Buluştu

Milliler Çal'da Buluştu

Amatör Spor Haftası çerçevesinde Denizli’ye bağlı olan Çal ilçesinde yapılan etkinlikte milliler bir araya geldi.

A+A-

Milli atlet Alperen Acet, Atletizm Milli Takımı Yüksek Atlama Antrenörü Cavit Ceylan, Çal Belediyespor Teknik Direktörü Aydın Yalabık, takım kaptanı Yasin Üner öğrenciler Amatör Spor Haftası kapsamında bir araya geldiler. Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nda yapılan panele İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Temel ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe, Çal Anadolu Lisesi ve Çal Mesleki Teknik Eğitim Merkezi öğrencileri katılımda bulundu. Konuşmacılar, spor yapmakta olan kişinin alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak duracağını ve sağlıklı bir hayata devam edeceğini ifade ettiler.

MİLLİ ATLETTEN ÇAĞRI

Yüksek atlamada Türkiye rekoru sahibi Alperen Acet, eğitimle okulun bir arada sağlıklı bir biçimde gidebileceğini belirterek, eğitim ve sporun bir arada sağlıklı bir biçimde gideceğini, çok gelişmiş ülkelerin seviyesine çıkmak için gençlerin, çocukların spor yapması gerektiğini belirtti.

HEM EĞİTİMCİ HEM TEKNİK DİREKTÖR

Çal Belediyespor Teknik Direktörü Aydın Yalabık’ta, Spor Akademisi mezunu olduğunu ifade ederek, kötü alışkanlıktan uzak durmanın en etkili yolunun spor yapmak olduğunu, kendilerinin aynı zamanda eğitimci olduklarını, Çal’da eğitim ve sporun sağlıklı bir biçimde organize bir biçimde planlanmasına katkıda bulunmak istediklerini, ‘Spor yaparsam eğitimden geri kalırım’ düşüncesinin çok yanlış olduğunu, spor yapan genç derslerinde de başarılı olacağını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.