Minik Berilsu Daha Fazla Direnemedi

Minik Berilsu Daha Fazla Direnemedi

Denizli ilinin Çal ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması neticesin gerçekleşen kazada ağır bir şekilde yaralanmış olan 2 yaşındaki Berilsu Gündoğdu, kaldırılmış olduğu hastanede 4 günün ardından vefat etti.

A+A-

30 Haziran tarihinde, Bekilli Belediyesi'nde çalışmakta olan ve aynı zamanda amatör futbolcu olan Bülent Gündoğdu'nun kullanmış olduğu 20 SE 995 plakalı otomobil ile Denizli ilinden Bekilli yönüne gider iken, karşıdan gelen İrfan Ağar'ın yönetimindeki 20 ZP 510 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Kaza sonucunda iki aracın şoförü Bülent Gündoğdu ve İrfan Ağar ile araçlarda bulunan 16 yaşındaki Fatma Gündoğdu, Berkay Gündoğdu ve 2 yaşındaki Beril Su Gündoğdu ile Leyla Ağar yaralanmıştı.

4 Gün Süren Mücadeleyi Kaybetti

Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahaleden sonra ambulanslar ile Denizli Devlet ve Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak hemen tedavi altına alındı. Kaza sonucunda yaralanmış olan otomobil sürücüsü Bülent Gündoğdu'nun kızı Berilsu Gündoğdu'dan bugün sabah saatlerinde üzücü haber alındı. Minik Berilsu, doktorların tüm gayretlerine ve müdahalelerine rağmen 4 gündür devam ettirdiği yaşam mücadelesini yitirdi ve hayata gözlerini yumdu. Minik Berilsu’nun ölüm haberi hastaneden güzel bir haber bekleyen yakınlarını kahretti.

Minik Berilsu'nun cenaze töreni Bekilli ilçesindeki mahallesinde yapıldı. Minik kızın cenazesi mahalle mezarlığında ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.