Minik Eylül Yardım Bekliyor

Minik Eylül Yardım Bekliyor

Denizli ilinde ikamet eden Özgür ve Arzu Eyiden çiftinin 19 aylık kızları Eylül kalp yetmezliği nedeni ile Ege Üniversitesi Hastanesine yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

A+A-

Minik Eylül kalp nakli bekliyor… Eylül’ün babası Özgür Eyiden, insanların öldükten sonra organlarını bağışlamaları durumunda  bu durumlara gelinmeyeceğini ifade etti. Baba Özgür Eyiden, Eylül’ün 35 günlükken emmeyi bıraktığını, ilk kontrollerde bir şey çıkmamasına rağmen daha sonra birden fenalaştığını, yoğun bakıma alındığını ve kalbinde bir sorun olabileceğinin söylendiğini dile getiriyor.

Durum böyle olunca önce Denizli Devlet Hastanesine kaldırılan minik Eylül oradan Ege Üniversitesi Hastanesine sevk ediliyor. Burada Eylül’ün, doktorların yoğun gayretleri ile yoğun bakımdan çıktığını ve daha sonra aylık kontrollere gidip gelmeye başladıklarını belirten baba Eyiden, Eylül’ün geçtiğimiz günlerde fenalaşıp tekrar Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırıldığını söylüyor.


Eylül’ün durumunun kritik hale geldiğini vurgulayan Baba Eyiden, kızının bir an önce kalp nakline ihtiyacı olduğunu ifade ederek yardım çağrısında bulundu.

 Baba Özgür Eyiden’e ulaşabilmek için iletişim telefonu: 05547349794

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.