Minik Rüya’dan Sevindiren Haber

Minik Rüya’dan Sevindiren Haber

İzmir ilinin Tire ilçesinde dün kaybolan 1,5 yaşındaki Rüya Çelik ve anneannesi Fatma Yenigün’ün bulunduğu öğrenildi.

A+A-

Tire’ye bağlı olan kırsal Derebaşı Mahallesi’nde, kızının evinde ikamet eden 55 yaşındaki Fatma Yenigün, dün sabah sularında torunu Rüya Çelik’i de yanına alarak kimseye bir şey demeden dışarı çıktı. Bu esnada evde olan ve kahvaltıdan sonra bir süre da uyuyan 17 yaşındaki Gülçin Çelik, uyandığında kardeşi Rüya’yla anneannesinin evde olmadığının farkına varıp hemen anne - babasına haber verdi.

Derya Manas ile Hakan Çelik’se durumu hemen jandarmaya bildirdiler. Aile fertleri, kendi çabaları ile çevrede arama yaptılarsa da herhangi bir netice alamadılar. İhbar ile köye gelen jandarma ve AFAD ekipleri, bölgede arama çalışması başlattılar. Arama - kurtarma köpeklerinin de kullanıldığı aramalar çalışmaları, dün gün boyunca devam etti. Çalışmada bulunan ekipler, gece de kayıp anneanne ile torununu aradılar.

KOMANDOLAR DA KATILDI

Bunun yanından, arama ve kurtarma çalışmalarına komandolar da katılımda bulundu.  Araziye dağılan tecrübeli komandolar, minik Rüya ve anneannesine ait olan bir iz aradılar. Geç saatlere dek süren aramalar sırasında, uzman köpekler de ekiplere yardımcı oldular.

GÜZEL HABER GELDİ

Dün bir anda ortadan kaybolan 1,5 yaşındaki Rüya Çelik ve anneannesi Fatma Yenigün’ün bugün gerçekleştirilen arama çalışmaları ile bulundukları haberi alındı. Güzel haber Rüya’nın ailesini ve yakınlarını çok sevindirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.