Minikler Genç Denizli'de Hünerlerini Sergiledi

Minikler Genç Denizli'de Hünerlerini Sergiledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Resim Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndan dolayı 23 anaokulu öğrencisini konuk etti.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Resim Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebi ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayme Hatun Ana Okulu öğrencisi 23 miniği ağırladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli'nin bulunduğu tarihi Merzeci Un Değirmeni’nde organize edilen etkinlikte Genç Denizli Resim Kulübü eğitmeni Hülya Kaya tarafından miniklere resim sanatı ve teknikleri hakkında bilgi verildi.

 

Bir süre Genç Denizli Resim Kulübü eğitmen ve üyelerinin yaptığı eserleri inceleme fırsatları olan çocuklar daha sonra akrilik boya ile serbest resim çalışmaları yaptılar. Bununla birlikte yumurtaların içine koydukları renkli boyalar ile sıçratma tekniği kullanıp resim yapan minikler eğlenerek öğrenmenin de zevkine vardılar.

 

Miniklerin eserleri karma sergide olacak

Etkinlikte çocukların başarı ve özgüven duygusunu sanat yolu ile daha iyi kazanabilecekleri ifade edilirken, Genç Denizli Resim Kulübü minik misafirlerine boyama kitabı ve boya armağan etti. 23 küçük ressamın yaptığı eserler mayıs ayında Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli’de açılması planlana Genç Denizli Karma Sergisi'nde sergilenecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.