Miniklerden Anlamlı Bağış

Miniklerden Anlamlı Bağış

Miniklerden Anlamlı Bağış

A+A-

Acıpayam Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anaokulu öğrencileri yürüttükleri sosyal proje kapsamında topladıkları kıyafet ve oyuncakları Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli’ne bağışladı.

Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli, binlerce ihtiyaç sahibine yaptığı yardımlarla hayırseverler ve sosyal projeler için güvenilir kurum olmaya devam ediyor.

Acıpayam Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anaokulu öğrencileri, ihtiyaç sahipleri için yürüttükleri sosyal proje kapsamında topladıkları oyuncak ve kıyafetleri teslim etmek için Sevgi Eli’ni ziyaret etti.

Acıpayam Belediyesi Sevgi Eli Başkanı Nurten Elçin öğrencilere Sevgi Eli hakkında bilgi verildi.

Acıpayam Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anaokulu öğrencileri ile bir süre sohbet eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,minik öğrencilerin topladıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırması için Sevgi Eli’ne teslim ettiğini belirterek, "Hayırsever yardımlarını ihtiyaç sahipleri ile senelerdir buluşturuyoruz. Fakat minik öğrencilerimizin ziyareti bizim için çok farklı. Çünkü bu yardımlar yaşı küçük, merhameti büyük yüreklerden geldi. Çocuklarımızın erken yaşta, paylaşma, yardım etme ve iyilik duygularını öğrenmesine Sevgi Eli’nin elçilik etmesi bizim için çok anlamlı. Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.