Misafirleri,Fatih Mahallesi

Misafirleri,Fatih Mahallesi

Misafirleri,Fatih Mahallesi

A+A-

İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı çalışmalarına son hızla devam ediyor,

İYİ Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı,25 Şubat Pazar akşamı Denizli'nin Fatih mahallesini ağırladı.

Denizli İYİ Parti binasının açılışından sonra çalışmalarına hızla devam eden Pamukkale İlçe Teşkilatı,çalışmalarına Pamukkale sınırları içerisinde bulunan mahallelerin sakinlerini binalarında misafir ederek,sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Av. Adem Süpçin ''Yapılan Çalışmaların hızla devam edeceğini,vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek onlara en iyi şekilde nasıl faydalı olabiliriz çerçevesinde çalışmalarımız hızla devam etmektedir'' dedi.

Fatih mahallesinden birçok vatandaşın katıldığı mahalle toplantısında,vatandaşlar mahallelerindeki sorunlardan bahsederek,dertlerini dile getirdiler.

Konuşmak için söz alan mahalleliler,en büyük sıkıntılarının bitmeyen yol çalışmaları olduğunu söylerken,Fatih Mahallesinde aydınlatmanın olmadığını ve 3 vardiya sistemiyle çalışanların çoğunlukta olduğu mahallemizde,özellikle bayanların gece gidip gelme konusunda büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getirirlerken,genç bir bayan mahalle sakini akşam işten gelirken yolların karanlık olmasından dolayı korktuğunu,korkusunu yenebilmek adına telefonla annesi ile konuşarak yolu tamamlamaya çalıştığını belirtti ve buna acil bir çare bulunması gerektiğini söyledi.

Fatih Mahallesinin sakinlerinin dile getirdiği bir başaka sorunsa,mahallelerinde uyuşturucu kullanımı ve uyuşturucu kullananlarında mahalleyi tercih ederek buraların emniyetini ve düzenini bozmaları.Bu durumun gittikçe kötüye gitmesi, bunu yetkililere bildirip şikayet etmeleri üzerine buna bir çare bulunmaması ise ayrı bir sorun olduğunu dile getirdiler. Kendilerinin kenar mahalle olarak görüldüklerini ve bunun için ihmale uğradıklarını belirten mahalle sakinleri bundan dolayı çok üzgün olduklarını eklediler.

Fatih Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen ve İYİ Parti ile ilgili sorulara cevap veren İYİ Parti Pamukkale ilçe Başkanı Av. Adem Süpçin ise ''Tüm pamukkale ile ilgili olarak çalışmalarımız hızla devam ettmektedir. Fatih Mahallesinin Denizlinin bir çok ilçesinden daha büyük bir nüfusa sahip olduğunu ve bunun için gerekenden fazla bakım ve ilgiyi hakkettiğini düşünüyoruz.Bundan dolayı Fatih Mahallesinin kenar mahalle olarak kabul etmiyoruz. Bizlerin amacı sizleri dinlemek isteklerinizi belirleyip bunlar doğrultusunda,İktidara geldiğimizde dertlerinize derman olmaktır. Bizlerin slaoganı türkiye İYİ olacak,Denizli İYİ olacak, Pamukkale İYİ olacak, Fatih İYİ olacak olarak söylüyorum'' diyerek konuşmasını tamamladı.

Toplanın  sonlan aşamasında toplantıya İYİ Parti Denizli İl Başaknı Yasin Öztürkte iştirak etti, Öztürk,konuşmacıların konuştukları konusunda ''İYİ Parti olarak ellerimizden gelen herşeyi mahallemize yapacamızı ve Fatih Mahalesi sakinlerinin yanında olacağımızı bilmelerini isterim. Bizlere vatandaşlarımız selahiyet verdikleri andan sonra tüm belirlenen sorunların çözümü için takipte olacağız'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.