MKM Gösterişli Bir Şekilde Açıldı

MKM Gösterişli Bir Şekilde Açıldı

Denizli ilinin  Merkezefendi ilçesinde, Merkezefendi belediyesi tarafından yaptırılmış olan kültür merkezi ve nikah sarayı, şarkıcı Ferhat Göçer'in konseri ile hizmete sunuldu.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi Yürüyüş Yolu'nda 35 milyon TL’ye yaptırılmış olan kültür merkezi ve nikah sarayı, tören ile hizmete sunuldu. Projesi, Hürriyet Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu 'Sign Of The City Awards 2017' ödül töreninde 'En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde 'Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' ödülüne layık görülmüş olan Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı'nın açılış kurdelesi Ak Parti Denizli Milletvekili ve Ak Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve diğer protokol üyeleriyle beraber kesildi.

Daha önce yapmış olduğu açıklamasında Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 2014 senesinde Merkezefendi Belediyesini kurarlarken insan kaynaklarına, mali kaynaklara, zaman ve istatistiğe önem vererek bunları doğru  ve datayı iyi bir şekilde yöneten bir yönetim anlayışını kurmak amacı ile vizyon projelerini hayata geçirmek stratejisi ile yola çıktıklarını ve bu projenin de onlardan birisi olduğunu ifade etmişti.

Ferhat Göçer Coşturdu

Açılıştan sonra sanatçı Ferhat Göçer sahneye çıkıp sevilen şarkılarını hayranları ile beraber söyledi. Konseri hemen hemen 15 bin kişi izledi. 5 katlı olarak inşa edilmiş olan içerisinde toplantı salonları, fuaye ve sergi alanlarıyla nikah salonları olan kültür merkezi ve nikah sarayının yer altındaki 3 katı da otopark olarak kullanılacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.