Mübaşirler Teşekkür İçin Lokma Hayrı Yaptı

Mübaşirler Teşekkür İçin Lokma Hayrı Yaptı

Denizli Adliye mübaşirleri adına TÜRK BÜRO SEN Denizli Başkan Yardımcısı Öner Ekiz bir teşekkür açıklaması yaptı.

A+A-

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

" Yıllarca mücadelesini verdiğimiz ve mübaşirlerin hakkı olan genel idari hizmet sınıfına geçmemiz adına yapmış olduğumuz bu hayrın Türkiye Cumhuriyeti adına şehit olan polis asker ve adalet çalışanlarına atfediyoruz.

Mübaşirlerin genel idari hizmet sınıfına geçiş sürecinde bu mücadeleye inanan ve işini gücünü bırakıp kar kış demeden kendi imkânlarıyla Ankara'yı mesken tutup Adalet bakanlığı'nda mecliste birçok bakan bakan yardımcıları milletvekilleri ve sendika genel başkanları ile görüşmek için azimle koşuşturan maddi ve manevi desteğini esirgemeyen değerli meslektaşlarımız ha buradan teşekkür ediyoruz.

ic-001.jpg

Minnet ve Şükran

Ama yıllardır çözülemeyen bu sorunu gündeme getirip bize yol gösteren kanun teklifleri veren milletvekillerimiz sayın Mehmet Parsak, Kemal Şerbetçioğlu, Polat Türkmen, Mustafa Kalaycı ve Arzu Erdem ile birlikte ismini sayamadığımız milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

5 Şubat saat 23.40'de bu sorunu sonuçlandıran açıklamayı yapan Adalet bakanımız sayın Abdülhamit Gül MHP genel başkanı sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'a milnnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.