Mucize Doktor 14.Bölüm Full izle Tek Parça FOXPlay

Mucize Doktor 14.Bölüm Full izle Tek Parça FOXPlay

Mucize Doktor 14.Bölüm izle 12 Aralık 2019 FOX dizisi Mucize Doktor 14.Bölüm full izle olarak tek parça halinde FOXPlay'de.

A+A-

Mucize Doktor 14.Bölüm izle 12 Aralık 2019 FOX dizisi Mucize Doktor 14.Bölüm full izle olarak tek parça halinde FOXPlay'de.

Başrollerinde Taner Ölmez ile Onur Tuna'nın oynadığı Mucize Doktor dizisi 14. son bölümü ile 12 Aralık Perşembe akşamında FOX ekranlarında yayınlandı. Mucize Doktor son bölümünde; büyük bir ilerleme içerisinde olan Ali'nin önünde artık oldukça zorlu bir engel vardır. Adil'in destek olduğu Ali sonunda birine dokunmakta karar kılar. Ancak bu göründüğü kadar kolay olmayacaktır.

MUCİZE DOKTOR 14.BÖLÜM ÖZETİ

Ferman’ın sırrını öğrenen ve onunla hiç kimseyle yakınlaşmadığı kadar yakınlaşan Ali yeni abisini bulduğunu sanır. Ama Ferman ondan bütün öğrendiklerini kendine saklamasını ister. Gerçeği söylememek Ali için zaten zorlu bir görevdir; bir de üstüne Nazlı ve Adil onu Ferman’la aralarında geçenler hakkında sorguya çekince iş iyice içinden çıkılmaz hale gelir. 

Diğer tarafta, vakasını garip bir şekilde kişiselleştiren Demir, kendini tekrar Tanju’nun radarında bulur. Nazlı, Ferman ve Beliz arasında geçenler yüzünden kendini suçlar. Ferman sonunda bütün hikayesini Beliz’le Ali’ye ayrı ayrı anlatır. Ali daha önce hiç tatmadığı acı bir duyguyla tanışır. Ve bu geç gelen dürüstlüğün Beliz-Ferman ilişkisini kurtarıp kurtarmayacağı belirsiz kalır.

MUCİZE DOKTOR 14.BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.