Muhabbet Kuşunun Çığlıklarına Koştular

Muhabbet Kuşunun Çığlıklarına Koştular

Denizli ilinin Babadağ ilçesindeki bir eve girmiş olan hemen hemen 1 metre boyundaki yılanın, kafeste bulunan bir muhabbet kuşunu yediği öğrenildi.

A+A-

Kırsal Demirli Mahallesi'nde ikamet eden Eşref Kaba'ya ait eve bugün girmiş olan hemen hemen 1 metre uzunluğundaki yılan, masanın üstünde duran muhabbet kuşunun kafesine girdi. Evde yaşayanların, kuş sesini işitmeleri ile odaya koşmaları bir oldu. Kafesin kapağını açık gören ev sahipleri bir anda paniklediler. Kafeste bir yılan vardı ve yılanın ağzında, telef olan muhabbet kuşu vardı.


Bu manzara karşısında panikleyen ve korkan aile efradı hemen itfaiye ekiplerinden yardım talep ettiler. Bu arada aile üyeleri yılanın kaçıp evin başka bir yerine saklanmaması amacı ile kafesin kapağını da kapattılar.

Baba Eşref Kaba, yılanın kuşu yeme anlarını, cep telefonu ile görüntüledi. Eve gelmiş olan itfaiye ekipleri dikkatli bir çalışma ile  kuşu yiyen yılanı alarak doğaya bıraktılar.

Çok Korktuk

Olayın şokunu zor üzerinden atan Eşref Kaba, kendilerinin diğer odada olduklarını ve bir anda kuşun çırpınışlarını ve çığlıklarını duyduklarını, hemen odaya koşup kafese baktıklarını ve gördükleri manzara ile şoke olduklarını, kafesin ağzının açık olduğunu ve yılanın ağzında muhabbet kuşunun olduğunu, kendilerinin de yılanın zehirli olabileceğinden dolayı hemen itfaiye ekiplerini çağırdıklarını, onlarında yılanı yakalayıp doğaya saldıklarını ifade etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.