Mv. Tin Buldan'da Konuştu

Mv. Tin Buldan'da Konuştu

Mv. Tin Buldan'da Konuştu

A+A-

 Buldan ilçesini ziyaretinde teşkilat mensuplarıyla toplantı yapan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, tekstilin başkenti olan Buldan İlçesi’ndeki esnafları ziyaret etti ve sokaktaki vatandaşlara simit ikram etti.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, ilçe gezilerini sürdürüyor. Honaz İlçesi’nde çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunduktan sonra dokumasıyla ünlü Buldan İlçesi’ne geçen Milletvekili Şahin Tin’i, Buldan ilçesinde ilçe Başkanı Hasan Coşan, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları karşıladı.

 

“ESNAFLARIMIZ ÜLKE EKONOMİSİNİN CAN DAMARI”

 

Buldan ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etme imkânı bulan Milletvekili Şahin Tin, öncelikle ilçe esnaflarını ziyaret etti. Esnaflara hayırlı ve bereketli kazanç dileyen Milletvekili Şahin Tin, ziyarette esnafların yaşadığı sıkıntıları ve beklentilerini not alarak AK Parti iktidarı döneminde yapılan icraatlara ilişkin esnafları bilgilendirdi. Özellikle esnaflar için yapılan düzenlemeleri anlatan Milletvekili Şahin Tin; “Üreten ve pazarlayan her bir ticari firmamızın ayakta kalması ülkemiz açısından son derece önemli. Ülkemiz ekonomisinin lokomotifi olan esnaflarımızın ticari yaşamını kolaylaştırıcı ihtiyaç duyulan her türlü adımı atıyoruz. Gerek ödeme kolaylığı, gerek ek istihdam desteği, gerekse KOSGEB gibi kuruluşlarımız aracılığıyla verilen destekler sayesinde esnaflarımıza her türlü imkânı sunmanın gayretinde oluyoruz. Çünkü küçük ve orta ölçekli işletmelerimiz bu ülke ekonomisinin can damarıdır” dedi.

 

“VATANDAŞLARA BULDAN SİMİDİ İKRAM ETTİ”

 

Buldan ilçesinde esnaf gezisi sırasında kara fırınlarda üretimi yapılan, kendine özgü lezzeti ve bol susamı ile ün yapan Buldan Simidini sokaktaki vatandaşlara ve çocuklara fırından alarak ikram eden Milletvekili Şahin Tin, daha sonra AK Parti İlçe teşkilatına geçti. Burada teşkilat mensupları ve mahalle başkanları ile bir araya gelen Milletvekili Şahin Tin; “Öncelikle yapılan ilçe kongremizde bayrağı devralan ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, bu kutlu mücadelelerinde başarılar diliyorum. İnşallah hep birlikte güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz. Bugün Buldan ilçemizde yapılan yatırımları ve planlanan projeleri detaylıca değerlendireceğiz. Yaşanan aksaklıkları tespit ederek, çözüm yollarını hep birlikte üreteceğiz. Bizim temel gayemiz ilk günden beri ülkemizde taş üstüne taş koymak ve yaşadığımız bölgelerdeki vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltmek olmuştur. Bu bakımdan üzerimize düşen her konuyu çözüme kavuşturmayı kendimize asli bir vazife olarak görüyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.