Neden İYİ Partili Oldu?

Neden İYİ Partili Oldu?

Neden İYİ Partili Oldu?

A+A-

Babası yıllarca Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) siyaset yaptı. İl Genel Meclis üyeliği, Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği, delegelik görevlerinde bulundu. Avukat Bekir Çapar, disiplin cezası alınca çok sevdiği CHP'den ayrıldı, ancak "Ben her zaman CHP'liyim. Kimse gönlümden Atatürk ve CHP sevgisini alamaz" dedi. 

Çapar'ın kendisi gibi avukat olan oğlu Bayram Can Çapar, geçtiğimiz günlerde açıklanan İYİ Parti İl Yönetim Kurulu'na girdi. Bas gitar kullanan ve konserler veren, ana dili gibi ingilizce bilen, Avrupa'nın bir çok ülkesini gezen, entellektüel birikim sahibi, CHP'li babanın 25 yaşındaki oğlu Bayram Can Çapar, neden İYİ Parti'yi tercih ettiğini Denizli İnternet Haber'e açıkladı.

Bayram Can Çapar, "Türkiye iyi yönetilmiyor. Türkiye'de artık sağ-sol ayrımı olmamalı. Ülkesini seven, cumhuriyetin değerleriyle sıkıntısı olmayan, bayrak-millet-devlet meselesi olan ülkemizde vatanperver gençlerin sorumluluk alma zamanı geldi. İMECE, dayanışma havasında bu ülke için yola çıkan İYİ Parti'de görev alarak ülkeme olan borcumu ödemek istiyorum. Ülkemiz küresel saldırı altında. 21.yüzyılda ilim ve bilimden uzak iktidara alternatif olacağız. İYİ Parti, gençlik-esnaf ve kadın hareketidir" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.