Nihat Zeybekci nikah şahidi oldu!

Nihat Zeybekci nikah şahidi oldu!

Pamukkale'de iş adamı Ahmet Serter'in kızı Seda Serter ile Cengiz Konyalıoğlu'nun nikah törenine katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci şahitlik yaptı.

A+A-

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Pamukkale'de iş adamı Ahmet Serter'in kızı Seda Serter ile Cengiz Konyalıoğlu'nun nikah törenine katılarak şahitlik yaptı.

Daha öncesinde Denizli Belediye Başkanı Oman Zolan'ın kıydığı nikah töreninin şahitliğinde yer alan Zeybekci bu sefer de bu sefer de Ahmet Serter'in kızı Seda Serter'in düğüne katıldı. Genç çifte mutluluklar dileyen Zeybekci, aile cüzdanını da geline verdi.

Zeybekci, "Bundan sonraki hayatınız hep böyle ilk günkü gibi daima mutluluk içerisinde geçsin. Rabbim sizi ailenizden ve sevdiklerinizden ayırmasın. Evlilik sabır gerektiren bir eylemdir. Bazen insanlar susmasını da bilmelidir. Saygının olduğu yerde sevgi her zaman olur." dedi.

Erdoğan'dan Selam

Genç çifte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamlarını da ileten Zeybekci, Cumhurbaşkanımızın işareti her zaman 4. 1 olur, 2 olur ya da 3 olur, 4 olur farketmez. Gerisi Allah'ın bileceği iş." ifadelerini kullandı.

Zeybekci daha sonrasında Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu'nun avukat kızı Hilal Memişoğlu ile İbrahim Aydın'ın Merkezefendi'de düzenlenen nikah törenine de katıldı. Eşi Ayşen Zeybekci ile nikahta bulunan Zeybekci, "Bizler resmi şahit olarak buradayız. Allah mübarek eylesin. Rabbim herkesi mutlu etsin. Bugünkü gibi bütün güzellikler sizlerle olsun. Güzel bir ömür geçirin." şeklinde konuştu.

Nikah töreninde Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan ile protokol üyeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.