Nihayet!

Nihayet!

Son zamanların popüler fotoğraf uygulamalarından Prisma, bundan sonra filtreleme işleminin internet olmadan da yapılabilmesini sağlayacak.

A+A-

Yapay zeka kullanarak fotoğrafları ünlü ressamların yaptığı çalışmalara benzer şekilde düzenleyen Prisma, bu zamana kadar filtreleme işleminin yapılması için internete ihtiyaç duyuyordu. Şu an için yalnızca iOS için gelen güncelleme, ilerleyen zamanlardaAndroid cihazlar için de duyurulacak. Güncelleme, şimdilik 32 filtreden 16’sını destekleyecek. Diğerleri ise bir sonraki ya da ilerleyen zamanlarda gönderilecek güncelleme ile tamamlanacak.

Prima Labs’ın yaptığı açıklamada dağıtılan güncelleme ile iPhone 6S ve 6S Plus’ta fotoğraf işleme süresi 5 saniyenin altına düşecekken iPhone 6’da bu süre biraz daha fazla olacak. Android cihazlar için de bir tahminde bulunursak, tıpkı Apple’ın son iPhone’ları gibi üst seviye Android telefonlarda da sahip olunan özelliklere göre fotoğraf işleme süresi standart zamandan biraz daha kısa sürecek.

Prisma Labs, son olarak uygulamanın sunucularının gelecekte video işleme yeteneklerinin (video düzenleme, paylaşma vs) kullanılmasına izin vereceğini duyurdu. Fotoğraf uygulamalarının en önemli parçalarından olmaya ‘video paylaşma’ özelliği, yakında Prisma kullanıcılarının hizmetine sunulacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.