Nikah Salonları Doldu Taştı

Nikah Salonları Doldu Taştı

Denizli ilinin merkez ilçeleri Pamukkale ve Merkezefendi'de 8 Ağustos 2018’de evlenmek için toplamda 86 çift nikah için tarih aldı. Nikah salonlarında yoğunluk meydana gelirken  hemen hemen 10 dakikada bir nikah kıyıldığı ifade edildi.

A+A-

Denizli ilinin Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde, 08.08.2018 tarihinde evlenmeyi talep eden  çiftler nikah salonlarında yoğunluğa sebep oldular. Evlilik günlerini özel bir tarih ile taçlandırmayı isteyen çiftler, 06 .06. 2016 ve 07. 07. 2017'de olduğu gibi bu sene de 08 .08. 2018 tarihinde nikah masasına oturdular. İki belediyenin nikah salonlarında gün boyunca 86 çiftin nikahları arka arkaya kıyıldı.

Doğum Gününde Evlendi

Bugün evlenmiş olan çiftlerden Yunus Çakır, eşine de nikahtan sonra sürpriz doğum günü hazırladı. Eşi Hatice Çakır'ın doğum günü olan 08. 08. 2018 tarihinin aynı zamanda nikah tarihi olarak da seçmiş olan Yunus Çakır, eşinin doğum gününün 8 Ağustos olduğunu, bugünün daha da özel olması amacı ile nikah tarihlerini de bugüne denk getirdiklerini dile getirdi.

Öznur - Kenan Günyılmaz çifti ise, nikahları için unutamayacakları özel bir gün olması nedeni ile 08. 08. 2018 tarihini tercih ettiklerini ifade ettiler.

Bu özel günde 86 tane çiftin nikahının kıyılması nikah salonları önünde yoğunluk meydana getirirken evlenen çiftler için de unutamayacakları bir tarih oldu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.