O İlçede 10 İstifa

O İlçede 10 İstifa

Denizli ilinin Beyağaç ilçesinde, CHP İlçe Başkanlığı'nda 12 yönetim kurulu üyesinden 10'u, dün yapılan seçimlerin ardından istifa etti. Sebep: Başarısızlık.

A+A-

Dün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimler sonrasında CHP Beyağaç İlçe teşkilatından flaş bir kara geldi.

 

Birileri Sorumluluk Almalı

 

CHP Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu, yapmış olduğu yazılı açıklama ile istifa kararını açıkladı. Gündoğdu, Beyağaç ilçe yönetimi olarak istifa ettiklerini, toplamda 12 arkadaşın 10'unun, kendisi ile beraber istifa ettiğini,  birilerinin bu başarısızlığı üstlenmesi gerektiğini, Beyağaç'ta CHP'nin 280 oyunun, İYİ Parti'ye gittiğini, Beyağaç ilçe yönetimi olarak seçimde başarısız olmaları halinde istifa edeceklerini belirttiğini, başarısız olduklarını, Denizli çapında 30 bin oy kaybının olduğunu, birilerinin bunun sorumluluğunu alması gerektiğini,  Türkiye çapında ise  oyların % 3’ünün kaybedildiğini, bunun hesabının verilmesi gerektiğini,  Ankara'dan başlayarak, Denizli'ye, Türkiye yansıyan bir düşüşün olduğunu, başarısızlık varsa, başarısız olanların yerini başarılı olacak kişilere bırakması gerektiğiniz sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.