O Kadınları, Partili Arkadaşları da Onu Unutmadı

O Kadınları, Partili Arkadaşları da Onu Unutmadı

O Kadınları, Partili Arkadaşları da Onu Unutmadı

A+A-

İYİ Parti Pamukkale ilçe Başkanlığında dün çifte sevinç yaşandı.

İYİ Parti Pamukkale ilçe Teşkilatı bütün hafta kadınlar günü etkinliği ile Denizli kazan Pamukkale yönetim Kurulu Üyeleri kepçe olup her yere yetişmek için koşturdular.

Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında,üreten kadınların, tekstilde çalışanların, esnaf kadınların ve özellikle Şehit annelerinin yanında olma sevincini yaşayan İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Av. Adem Süpçin ve Yönetim Kurulu Üyeleri,görevlerini yerine getirmenin mutluluğunu 07-03-2018 Perşembe akşamı gerçekleştirdikleri Yönetim Kurulu Toplantısında yaşadıkları olayla ikiye katladılar.

Gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısında yaşanan, İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Av. Adem Süpçin ve Yönetim Kurulunda bulunan Erkek Üyeler,Kurulda ki Kadın Üyeleri unutmayarak günlerini hepsine birer buket çiçek vererek kutlayıp mutluluklarına ortak olurlarken, Yönetim Kurulu Üyeleri de Başkanlarının Doğum Günü nedeniyle pastayla kutlayarak sevinçlerine sevinç kattılar.

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Av. Adem Süpçin Yaşanan bu güzel olay karşısında şaşkınlığını gizleyemezken’’ Böyle güzellikleri yaşadığımız için ve bu sürpriz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim’’ dedi ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerinin Tebrikleriyle toplantıyı sonlandırdı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.