O Mahallede 2 Gün Su Kesintisi

O Mahallede 2 Gün Su Kesintisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre 12 ve 13 Temmuz tarihlerinde belli saatlerde planlı bir şekilde su kesintisi uygulanacak.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü’nün içme suyu hat bağlantı çalışmaları sebebi ile 12 Temmuz 2018 ve 13 Temmuz 2018 tarihlerinde Pınarkent Mahallesi’nde planlı bir şekilde su kesintisi yapılacak.

 

Açıklama Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğün’nden geldi. Yapılan açıklamaya göre içme suyu hat bağlantı çalışmaları sebebi ile Pınarkent Mahallesi'nde planlı su kesintisi uygulanacak.

 

Bu çerçevede kesintinin uygulanacağı günler ve saatleri şu şekilde :

 

12 Temmuz 2018 Perşembe Günü :

 

12 Temmuz kesintisi Pamukkale içme suyu hat bağlantısı çalışmaları sebebi ile  saat 09.00 ile 20.00 arasında gerçekleştirilecek.

 

13 Temmuz 2018 Cuma Günü :

 

13 Temmuz kesintisi saat13.30 ile 20.00 arasında Pınarkent Mahallesi’nde planlı bir şekilde su kesintisi uygulanacak.

 

DESKİ’DEN VATANDAŞLARA UYARI

 

Konu ile alakalı mahalle sakinlerine uyarıda bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görevlileri vatandaşların kesintilerden mağdur olmamaları için tedbirlerini almaları gerektiğini belirttiler. Açıklamada  çalışmaların erken tamamlanması halinde suyun yukarıda ifade edilen saatlerden daha önce verilebileceği de dile getirildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.