O Sözlere İtibar Etmeyin

O Sözlere İtibar Etmeyin

Spor Toto 1. Lig'de Başkan Mustafa Üstek'in güven tazelemiş olduğu kongreden sonra kaybettiği zamanı telafi etmek amacıyla teknik direktör arayışlarıyla iç transfer görüşmelerine başlayan Denizlispor'da yönetim, henüz anlaşmaya varılan bir ismin olmadığın

A+A-

Sözleşmesi sona eren Fatih Tekke başta olmak üzere birçok teknik adamını listesine alan Denizlispor'da yönetim, sosyal medyada ortaya çıkan teknik direktörlük görüşmelerinin sonuçlandığı ve anlaşmaya varıldığı ile alakalı haberlere itibar edilmemesi gerektiği, şimdiye kadar herhangi bir futbolcu veya teknik direktörle anlaşma yapılmadığı, yönetin en doğru, en faydalı teknik direktör ve futbolcular ile anlaşmalar yapabilmek adına çalışmalarına devam ettiği vurgulandı.


Denizli'de başkan Mustafa Üstek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun mali genel kurulunda Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile buluştu.

AİSSATİ VE KAPPEL ZAM İSTİYOR

Denizlispor'da iç transferde sözleşmeleri sona eren futbolculardan Aissati'nin kalmak için 200 bin Euro, Kappel'in ise 250 bin Euro istediği öne sürüldü. Faslı futbolcu Aissati, geçen sene Balıkesirspor'dan devre arasında gelmiş olduğu Denizlispor'da yarım sezon için 65 bin Euro, Hollandalı Kappel ise 150 bin Euro senelik ücrete anlaşmışlardı. Kulüpte Canberk, Lazic, Asil Kaan, Alperen Babacan, Barış, Eze, Hüseyin Atakan ve Hasan ise sezon sonunda ayrılmışlardı. Berkan, Burak, Cenk, Ömer Alp, Taşkın ve Veli'nin de sözleşmeleri sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.