Ödülü Kaptılar

Ödülü Kaptılar

Öğretmen Akademisi ve Hürriyet gazetesi işbirliği ile düzenlenen ‘24 Kasım 24 Hayal’ projesinde birinci olan Yahyallı İlkokulunun oyun salonu törenle hizmete açıldı.

A+A-

Geliştirdikleri (YADOÇ) Yarış Atı Değil Oyun Çocuğuyuz projesi ile birincilik kazanan Yahyallı ilkokuluna Hürriyet gazetesi tarafından kazandırılan oyun sınıfı düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Okul bahçesinde düzenlenen açılış törenine Çivril Kaymakamı Armağan Önal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, İlçe Jandarma komutanı Jandarma Üsteğmen Ahmet Kemal Balcı, Hürriyet Gazetesini temsilen DHA Denizli Büro şefi Osman Nuri Boyacı, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan törende oyun sınıfının açılmasına destek veren Hürriyet gazetesi adına Osman Nuri Boyacı’ya teşekkür plaketi takdim edildi.

Konuşma ve plaket töreninden sonra oyun salonunun açılışı yapıldı. Kurdele kesiminde kaymakam Armağan Önal bayan velilerden bazılarını yanına çağırarak kurdeleyi birlikte keserek sınıfın açılışını yaptılar. Oyun sınıfını gezen ve okul müdüründen bilgi alan kaymakam Armağan Önal daha sonra okul öğrencileri ile bir süre satranç oynadı.

62 BİN TL ya mal olan oyun sınıfında Mini Golf, Tırmanma duvarı, Satranç, geleneksel Türk Zeka oyunları bulunuyor.

Kaynak: (ÇHA) - Yeşil Çivril Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.