Öğle saatlerinde kuvvetli yağış ve sel uyarısı!

Öğle saatlerinde kuvvetli yağış ve sel uyarısı!

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre Denizli'de bugün 11 Haziran Pazartesi gününde öğle saatlerinden sonra Denizli için kuvvetli yağış ve sel uyarısı geldi.

A+A-

Meteoroloji'den yapılan son tahminlere göre; ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Ankara, Eskişehir, Kırıkkale, Çankırı, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Kayseri, Bilecik, Tekirdağ-Çorlu, Bolu, Ordu, Giresun ve Van çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği belirtildi. Yağışlar özellikle bugün 11 Haziran Pazartesi gününde öğle saatlerinden sonra Muğla, Aydın, Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar çevreleri ile Burdur'un batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olarak yağacak.

Denizli Hava Durumu 11 Haziran

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre bugün 11 Haziran Pazartesi gününde 12.00 ila 24.00 saatleri arasında Denizli İl Genelinde meydana gelecek gök gürültülü sağanak yağışların öğleden sonra kısa süreli kuvvetli yağacağı ifade edildi. Meteoroloji yetkilileri vatandaşları meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

Denizli Hava Durumu 11 Haziran

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.